Diensten

Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk


Een auto (ver)kopen is emotie. De eerste ‘ontmoeting’ bij kopers start vaak op internet. Een feilloze fotopresentatie van de auto betekent dikwijls dat u geïnteresseerden een goed gevoel geeft over de auto en dat is een mooie start voor een ‘echte’ ontmoeting!

AutoGlans is niet alleen het juiste adres om auto’s zowel van binnen als van buiten te laten stralen. Wij beschikken ook over een professionele fotostudio. De combinatie van een grondige behandeling door AutoGlans gevolgd door een goede serie foto’s van de binnen- en buitenzijde is een uitstekende voorbereiding voor een succesvolle verkoop!

In de speciaal ingerichte fotostudio hebben we een ideale omgeving gebouwd om het voertuig zo aantrekkelijk mogelijk te fotograferen. De speciale wanden, de uitgekiende verlichting, de camera zijn de randvoorwaarden voor een uitstekende kwaliteit. Een goed opgeleide en ervaren fotograaf doet de rest.

U ontvangt de complete fotoserie zodat u deze verder naar eigen wens kunt gebruiken. Kortom, samen met AutoGlans maakt u gegarandeerd een perfecte eerste indruk. En daarvoor krijgt u echt maar een kans!

Kom bij ons langs voor meer informatie of bezoek ons. Wij leiden u graag rond!

 

 • Car cleaning & Polishing

  Het voertuig wordt grondig gewassen waardoor teer en groene aanslag worden verwijderd. De motorruimte en sponningen...

 • Interieurreiniging & geurverwijdering

  Het interieur wordt netjes en diep gereinigd door het te shamponeren waardoor het interieur... 

   

 • Bumper & dashboard reparatie

  Schade aan uw bumper door steenslag, fout inparkeren of een paaltje dat over het hoofd is gezien? Door middel van...

 • Reparatie van bekleding

  Of het nu gaat om portierbekleding of een autostoel die versleten is, brandgaten of scheurtjes: dankzij de jarenlange ...

 • Uitdeuken zonder spuiten & spotrepair

  Een deukje als gevolg van parkeer-, transport-, hagel- of andere autoschade is nu snel opgelost met...

   

 • Diamantharde lakverzegeling Waxguard

  WaxGuard is een uniek lakverzegelingsproduct voor uw auto. Het geeft een zichtbaar hogere en diepere glans aan de lak van uw auto. Daarnaast beschermt...