DIENSTEN

Op deze pagina vind je de diensten die we aanbieden. Heb je na het lezen hiervan nog vragen, dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

CARCLEANING & POLISHING

In onze eigen werkplaats maken wij auto's voor particulier en bedrijf 'showroom klaar'. Polijsten, poetsen, verwijderen van stickers en kleine krassen, het is allemaal mogelijk. Voor bedrijven en contractservice : Prijs op aanvraag.

INTERIEURREINIGING & GEURVERWIJDERING

Ook het interieur van uw auto kan weer in nieuwstaat worden gebracht. Uitzuigen, diepreinigen met shampoos en ioniseren van nare geuren, uw auto wordt schoner dan nieuw! Voor bedrijven en contractservice : Prijs op aanvraag.

BUMPER & DASHBOARD REPARATIE

Kleine beschadigingen zijn storend en ontsieren uw auto. Iedere beschadiging betekent een waardevermindering. Onze specialisten repareren vakkundig deze hinderlijke schades! Voor bedrijven en contractservice : Prijs op aanvraag.

REPARATIE VAN BEKLEDING (STOF & LEDER)

Gescheurde zittingen, (brand)gaatjes in de bekleding, beschadigd leder, het komt veelvuldig voor. Ook dit behoort tot ons dienstenpakket. Voor bedrijven en contractservice : Prijs op aanvraag.

UITDEUKEN ZONDER SPUITEN & SPOTREPAIR

 • Hagelschade, kleine deuken, krassen, verfspatten. Wie heeft er nooit mee te maken gehad? Toch zijn dit soort beschadigingen onzichtbaar te repareren! Voor bedrijven en contractservice : Prijs op aanvraag.

  lees meer...

  KLEINE SCHADE, GROTE ERGERNIS

  Even niet opletten met uitparkeren, een deur tegen uw auto, een fietser die uw lak schampt U kent ongetwijfeld die kleine schades die u iedere dag weer irriteren! Toch kunt u voor een luttel bedrag uw auto weer in nieuwstaat laten terugbrengen!

  Autoglans is namelijk gespecialiseerd in 'spot repair' Zonder dat er complete delen moeten worden overgespoten worden schades onzichtbaar weggewerkt. Dit is meestal goedkoper dan de 'schade' aan uw no-claim.

  COMPUTERGESTUURDE MENGMACHINE

  Autoglans beschikt over een computergestuurde mengmachine waardoor iedere lak exact voor u op kleur gemaakt wordt. Hierdoor treedt er geen kleurverschil op. Ook niet bij oudere autolak.

  SPOTREPAIR

  Wat is er onzichtbaar te repareren met spotrepair? Vrijwel alles.Van diepe krassen tot parkeerschade, van vandalisme tot 'slechte plekken' Vraag eens vrijblijvend naar de prijs voor uw schade. Wedden dat het meevalt?
   

   

DIAMANTHARDE LAKVERZEGELING - WAXGUARD

 • Weersomstandigheden, strooizout en straatvuil tasten uw lak aan. Wax Guard is een diamantharde laag die door onze specialisten wordt aangebracht. De ultieme bescherming van uw auto! Bedrijven en contractservice op aanvraag

  lees meer...

  WAXGUARD LAKVERZEGELING

  Wat doet Wax Guard precies ? Wax Guard vormt een diamantharde beschermlaag op de lak waardoor de levensduur van de laklaag aanzienlijk wordt verlengd. Hierdoor blijft de glans langer behouden en blijft ook de kleur dieper. 

  Bovendien kunnen insecten en vuil zich veel minder goed hechten op de lak doordat de Wax Guard beschermlaag voor een spiegelglad oppervlak zorgt. Hierdoor laat de auto zich ook veel makkelijker wassen.

  WaxGuard wordt aangebracht door onze specialisten. U ontvangt een garantiecertificaat van maar liefst 3 jaar op een nieuwe auto en 18 maanden op een gebruikte auto.


  DE VOORDELEN VAN WAXGUARD OP EEN RIJTJE

  • Een supersterke 1 laags beschermingslaag.
  • Zeer goede bescherming tegen weersinvloeden
  • Zeer goede bescherming tegen industriële vervuiling.
  • Zichtbaar hogere en diepere glans van de lak.
  • Voortaan sneller wassen met beter resultaat.
  • Insecten zijn makkelijker te verwijderen.
  • Hogere inruilwaarde door nieuwstaat van de autolak.
  • Auto wordt voorzien van garantiebewijs en behandelsticker