Voor particulieren

Het zogenaamde ‘reconditioneren’ van een auto gaat zoveel verder dan alleen maar even een auto wassen.

Speciaal voor u als particuliere klant heeft AutoGlans een aantal programma’s samengesteld. Afhankelijk van het gekozen programma wordt de auto van binnen en van buiten zeer grondig gereinigd door een echte vakman en met kwalitatief hoogwaardige materialen.
 

Perfectie tot in detail
Banden, ramen en kunststoffen; er is geen onderdeel dat aan ons kritische oog ontsnapt. Alleen met die werkwijze is AutoGlans er zeker van dat we topkwaliteit leveren. Uw voertuig oogt weer als nieuw, ruikt als nieuw en voelt als nieuw. Voor minder doen wij het niet!

Overigens kunt u naast het reconditioneren ook voor andere werkzaamheden bij ons terecht. Denk aan de reparatie van  autobekleding, speciale leerbehandelingen, uitdeuken zonder spuiten, spot repair of stickers verwijderen. AutoGlans kan zonder overdrijven alles wat uw auto er mooier op maakt!
 

Maak gebruik van onze fotostudio
We bieden u ook de mogelijkheid om uw (schone) auto te laten fotograferen in onze fotostudio. Voor een scherp tarief staat de schone auto dan gelijk op professionele wijze op de foto. U kunt deze mooie foto’s direct gebruiken als fotopresentatie. Meer weten? Klik dan hier.