Bedrijven

Autoglans is de aangewezen partner voor dealerbedrijven op het gebied van carcleaning. Maar AutoGlans doet meer. Veel meer. Alle activiteiten zijn er op gericht om dealerbedrijven van A tot Z te ontzorgen op het gebied van een feilloze autopresentatie. Waarom? Heel simpel, u kan zich dan volledig richten op de verkoop van uw tentoongestelde auto's. 
 

Je hebt nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Daarom is het belangrijk dat uw auto-aanbod (zowel nieuw als gebruikt) perfect wordt gepresenteerd. Een auto (ver)kopen is namelijk emotie. De eerste 'ontmoeting' bij kopers start vaak op internet. Een feilloze presentatie van uw auto op uw website betekent dikwijls dat u geïnteresserden een goed gevoel geeft over de auto en dat is een mooie start voor een 'echte' ontmoeting. Door een breed dienstenpakket heeft Autoglans alle tools in handen om een onvergetelijke autopresentatie mogelijk te maken.

Door vestigingen in Veenendaal, Barneveld en Tiel heeft Autoglans een groot scale van dealerbedrijven en universele autogarages binnen de klantenkring. Heeft u geen autobedrijf? Ook (andere) bedrijven met een groot wagenpark bieden wij graag onze diensten aan. Informeer voor een aantrekkelijk voorstel!

Autoglans wil graag uw partner zijn om het verkoopproces te versoepelen en te vergemakkelijken. Kom gerust bij ons lang voor meer informatie. Wij leiden u graag rond in een van onze vestigingen.