Wij zoeken mensen die graag met hun handen werken!

Toen je nog jong was, zonder zorgen over de mooie dag van morgen, wist je iegenlijk ook niet wat je wilde worden. Je ging naar school. Leerde, zoals het volgens de leraren hoorde. Maar nu werk je in een magazijn, op kantoor, op de wagen, in de werkplaasts of op een andere plek waar je lekker droog, warm en schoon blijft.

Maar ondertussen blijft die vraag: wat wil ik nou worden? 

Als je 's avonds thuiskomt van je werk ruik je de deo nog van de dag ervoor. Gelachen heb je niet, want je mist de mop die je bij Autoglans doet glimlachen. Je hebt niet gescholden omdat je collega een schonere auto aan het poetsen is dan jij. Bij Autoglans krijg jij een voldaan gevoel, aangezien de auto die jij net hebt gepoetst er weer schoner dan nieuw bij staat. 

Je bent 20. Misschien wel richting de 40. En je weet: je doet niet het werk dat bij jou past. 

Weet je wat jij moet doen? Stoppen waarmee je bezig bent, je hart volgen en kom poetsen bij Autoglans. Laat de auto's als parels weer glimmen. Word een echte autopoetser, werk met je handen, iedere dag. Werk hard, iedere dag. Word vies, iedere dag. Maar heb lol, groei en voel je gewaardeerd en ontdek: Auto's poetsen is jouw vak!

Autoglans is een jong en dynamisch Autopoetsbedrijf dat zich kenmerkt door haar flexibiliteit en het ontzorgen van (universele) autodealers. Door onze snelle groei zijn wij op zoek naar JOU! 

 Wil jij dit vak beter leren of nog beter leren?

Reageer dan vandaag nog! 


Stuur jouw CV op naar ruben@autoglans.nl

Heb je vragen? Bel gerust naar 0318-56 54 06