uitdeuken-zonder-spuiten-spotrepair

Bent u op zoek naar een partij die de spot repair van een auto voor uw dealerbedrijf snel en efficiënt kan uitvoeren? Autoglans is de beste partij die u zich kunt wensen. Wij hebben de ervaring en capaciteit om zelfs de grootste zakelijke klanten te helpen en ondersteunen met het perfect presenteren van hun auto’s in de showroom. Ook voor spot repair van de auto bent u bij ons aan het juiste adres. Klinkt dit als muziek in uw oren? Lees dan snel verder.

Het beste resultaat dankzij spot repair voor uw auto

Autoglans helpt u graag met de spot repair voor een auto. Dat is onderdeel van onze reinigings- en poetsbeurten die wij voor zakelijke klanten uitvoeren. Een deukje als gevolg van parkeer-, transport-, hagel- of andere autoschade is nu snel opgelost met uitdeuken zonder spuiten. Kleine deuken worden effectief verwijderd zonder dat er geplamuurd of gespoten hoeft te worden. Deze techniek is veel goedkoper dan spuiten en plamuren. Daarmee maken we de auto weer als nieuw, zodat hij aan de klant verkocht kan worden.

Maak gebruik van onze diensten

Wilt u gegarandeerd een schone en frisse auto in uw showroom? Bij het verkopen van auto’s speelt de eerste indruk een cruciale rol. Goed gereinigde auto’s, waarbij ook de plekken waar spot repair is toegepast kundig zijn uitgevoerd, maken de best mogelijke indruk op een potentiële klant. Wij helpen u graag om dat te realiseren. U kunt ons ook inschakelen voor het reinigen van het interieur of het repareren van een dashboard. Neem contact met ons op en bel naar 0318 56 54 06.