Glascoating

Ceramic Guard

De Ceramic Guard van Autoglans Glascoating is een revolutionaire coating. Deze glascoating biedt binnen één stap een erg gladde, hoogglanzende en duurzame bescherming op de lak van de auto. Door deze glascoating wordt de krasbestendigheid van de lak verbeterd. De autolak wordt sterk water- en vuil afstotend en krijgt een duidelijk zichtbare glans en kleurdiepte.

Veel coatings maken gebruik van silicium oxide (SiO2). Bij de Ceramic Guard is het oxide vervangen voor carbon (koolstof). Het carbon zet zich vast tussen het silicium, dit zorgt voor een betere laagdichtheid. Dit resulteert in een extreem gladde en beschermende oppervlakte.

De glascoating wordt aangebracht door onze specialisten. In onze detailstudio weten zij hoe de coating aangebracht moet worden. Er is namelijk een goede voorbehandeling nodig, dit heeft een grote invloed op het eindresultaat.

De Ceramic Guard kan worden aangebracht op velgen, ramen (met uitzondering van de voorruit), gespoten bumpers, plastic onderdelen en koplampen. Ook kan de glascoating aangebracht worden op matte lakken.

  • Voor en Na
  • Voor
  • Na

Garantievoorwaarden

Ceramic Guard geeft een standaard garantie van 3 jaar. Dit kan uitgebreid worden naar een levenslange garantie dankzij het Ceramic Guard 4life pakket. Hoe dit werkt? Een jaar na het aanbrengen van de Ceramic Guard bezoek je opnieuw onze detailstudio. Hier wordt de lak gecontroleerd en wordt er een advies gegeven over de behandeling. Er wordt een Ceramic Guard Xtender aangebracht voor het onderhouden en versterken van de autolak. Na deze behandeling zal de garantie van de glascoating met een jaar worden verlengd.

Vragen over Ceramic Guard? Bekijk hier de meest gestelde vragen of neem meteen contact met ons op!

Bel direct

Reconditioning Schadeherstel Glascoating