Wie zijn wij

Historie

Autoglans is ruim 15 jaar geleden opgericht door de huidige eigenaar Bart van Kleef, als een eenpitter met een emmer, een spons en een Volkswagen Caddy. Op dat moment was Autoglans de aangewezen mobiele partner.

Vier vestigingen

Na ruim 15 jaar is Autoglans je vertrouwde partner met vier vestigingen. Hiermee streeft Autoglans naar een langdurige en duurzame relatie, waar servicegerichtheid en klanttevredenheid in een hoog vaandel staan.

Volledig ontzorgd

Wij ontzorgen dagelijks onze klanten met het volledig reconditioneren, schadeherstel en car detailing. Wij zijn je vertrouwde partner, die ervoor zorgt dat jouw auto’s verkoopklaar en glansrijk in de showroom staan.

Meer over de historie

Missie

Autoglans is de totaalontzorger in de ruimste zin van het woord. Wij zijn er voor de automobielbranche, op het gebied van  reconditionering, schadeherstel en cardetailing.

Wij zorgen ervoor, dat voertuigen voor (universele) autobedrijven en dealers in showroomstaat worden afgeleverd.

Visie

Onmisbaar zijn in het verkoopproces voor (universele) autobedrijven en dealers op het gebied van reconditioneren, schadeherstel en autodetailing van jouw te verkopen voertuigen.

Lees verder

Diensten

  • Reconditionering
  • Schadeherstel
  • Glascoating

Reconditionering

Is jouw auto toe aan een schoonmaakbeurt? Bij Autoglans Reconditionering hebben wij al meer dan 15 jaar ervaring in het reconditioneren van voertuigen in alle soorten en maten. Wij als Autoglans Reconditionering helpen je graag verder met al jouw wensen. Neem contact met ons op, of maak vrijblijvend een afspraak.

Naar Reconditionering

Schadeherstel

We kennen allemaal dat heerlijke gevoel dat je krijgt wanneer je in een spiksplinternieuwe auto rijdt. Dat wil je toch zo lang mogelijk vasthouden? Wij van Autoglans Schadeherstel zijn al 15 jaar gespecialiseerd in het repareren van kleine tot grote schade in het interieur en het exterieur. Na het bezoek aan onze locatie is jouw auto weer als nieuw! Neem contact met ons op, of maak vrijblijvend een afspraak.

Bezoek onze locaties

Glascoating

Onze glascoating is een innovatie lakverzegeling, welke aangebracht kan
worden na een uiterst zorgvuldige polijst beurt. Het is een lakbescherming
zoals geen ander op de markt bestaat. De glascoating wordt vloeibaar
aanbracht op de lak, door een juist droogproces wordt deze glashard en is
dit de ultieme bescherming voor jouw lak. Deze bescherming is blijvend met levenslange garantie. Neem contact met ons op, of maak vrijblijvend een afspraak.

Glascoating

Team

Autoglans bestaat uit circa 30 gemotiveerde werknemers. Verschillende functies die vervuld worden bij Autoglans zijn: chauffeurs, polijsters, interieurverzorgers, schadeherstellers, vestigingsmanagers en directie. Dit is allemaal verdeeld over de vier vestigingen. Benieuwd naar de gezichten achter ons bedrijf?

Bekijk ons team

Vestigingen

Autoglans is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bedrijf met vier vestigingen. Deze vier vestigingen zijn op strategische locaties geplaatst.

Zo zit er niet meer dan 30 minuten tussen de vestigingen vanaf de hoofdlocatie. De hoofdvestiging is in Veenendaal met het kantoor van Autoglans. Benieuwd hoe de vestigingen eruit zien?

Klik hier

Klantverhalen

Autoglans heeft circa 60 verschillende (universele) dealerklanten, verdeelt over haar vier vestigingen. Klanten maken gebruik van ons, vanwege de hoge doorloopsnelheid en het totale dienstenpakket. Dit zorgt ervoor dat klanten geen omkijken meer hebben naar het proces om de auto verkoopklaar in de showroom te krijgen.

Wil je weten wat onze klanten vertellen over ons?

Lees verder

Nieuws

Binnen Autoglans zijn er continu nieuwe ontwikkelingen. Wij staan ervoor om continu door te blijven leren en onszelf te ontwikkelen. Denk dan aan verschillende trainingen voor onze werknemers, dan wel beslissingen om extra diensten aan ons dienstenpakket toe te voegen. Daarin willen we jou graag in meenemen. Bekijk hieronder wat zich allemaal afspeelt binnen Autoglans Groep.

Nieuwsberichten

Leaseauto inleveren? Bespaar op je reparatie!

Leaseauto inleveren? Bespaar op je reparatie!

Lees meer
Valentijnsactie Autoglans!

Valentijnsactie Autoglans!

Lees meer
Exterieur Autoglans Schadeherstel

Exterieur Autoglans Schadeherstel

Lees meer

Bij ons werken

Binnen Autoglans zijn wij continu op zoek naar nieuw talent, ervaring en gemotiveerde werknemers. Lijkt het jou leuk om je aan te sluiten bij de Autoglans Groep B.V.? Wil je meewerken om onze doelen te behalen? Bekijk hier om te zien welke vacatures er open staan.

Klik hier

Reconditioning Schadeherstel Glascoating