Reconditionering interieur

Het interieur van jouw auto ruikt weer fris en alle vlekken zijn verdwenen. Wat een heerlijk gevoel! Als autodealer wil jij dat gevoel toch aan jouw klanten geven? Wij helpen je daarbij! Door onze specialisten wordt het interieur grondig gereinigd.

Volledige interieur reiniging

De auto’s weer als nieuw! Dat is wat je ziet wanneer wij deze behandeling hebben uitgevoerd. Het interieur van de auto wordt gereinigd met onze speciale producten. Dé schoonheidskuur voor iedere auto! Wij laten je hier hoe wij het uitvoeren.

Bekleding shamponeren

Koffievlekken in de bekleding? Of hardnekkige vlekken die je zelf niet verwijderd krijgt? Wij bieden de oplossing door de bekleding grondig te shamponeren. Door het shamponeren van de stoffenbekleding zie je niets meer terug van de vlekken.

Bekleding stofzuigen

Na het shamponeren van de bekleding wordt de auto in zijn geheel met de tornado in combinatie met lucht gereinigd hierdoor verdwijnt iedere zandkorrel uit de auto. Daarna wordt het gehele interieur gestofzuigd om het losse vuil te verwijderen.

Ozonbehandeling

Wil jij dat je auto weer fris ruikt en nare luchtjes zoals rook of hond verdwijnen als sneeuw voor de zon? Met een ozonbehandeling ruikt je auto weer als nieuw wij vervangen het interieurfilter dat ervoor zorgt dat nare geuren ook niet meer terug komen via het oude filter.

Wil jij weten hoe wij de behandeling uitvoeren?

Neem contact op

Kunststofdelen behandelen

Na intensief gebruik kan het zijn dat het kunststof in je auto vaal wordt. Wij geven het kunststof in de auto een vernieuwende beurt. Door het te behandelen met de daarvoor bestemde producten is het weer terug in fabriekstaat!

Ramen reinigen

Op vakantie geweest en stickers op je ruit moeten plakken? Of zitten er hardnekkige plekken op je ruit zoals vliegen op die je niet verwijderd krijgt? Onze specialisten lossen dit op met speciale producten.

De auto is na deze behandeling weer sprankelend! Deze schoonheidskuur voor het interieur van de auto inplannen? Neem contact met ons op. Ook het exterieur van je auto laten reinigen? Bekijk hier de exterieur reiniging.

Reconditioning Schadeherstel Glascoating