Even een terugblik op 2020, want wat een jaar was het!

Terugkijkend op 2020 zijn wij dankbaar voor dit vervelende, maar mooie jaar waarin wij ons werk konden blijven doen voor onze klanten. Daarom lichten wij graag een aantal hoogtepunten van Autoglans Groep uit.

Een nieuwe schadevestiging

Wij zijn ondanks alles doorgegaan met het professionaliseren van Autoglans, door een nieuwe vestiging te openen. Niet zomaar een vestiging: een schadevestiging. Dit heeft erin geresulteerd dat wij onze klanten nu ook kunnen helpen wanneer auto’s een grotere schade hebben opgelopen die hersteld moet worden. Neem hier een kijkje bij onze schadevestiging.

15-jarig jubileumfeest

Autoglans bestaat dit jaar 15 jaar en heeft dit met ons team, vrienden, en klanten, alsnog kunnen vieren. Ons 15-jarig jubileumfeest was een groot succes en bracht een lichtpuntje aan deze tijd. Bekijk onze after movie hier.

Autoglans Groep in een nieuw jasje

Ook hebben wij ervoor gekozen om Autoglans dit jaar in een nieuw jasje te steken. Een nieuwe huisstijl en website heeft ervoor gezorgd dat wij professioneel onze schouders eronder zetten en doorgaan! Klik hier om meer te lezen.

Reconditioning Schadeherstel Glascoating