Vestiging Veenendaal

Einsteinstraat 4
3902 HN Veenendaal

0318 565 406
veenendaal@autoglans.nl

Autoglans Veenendaal

De vestiging in Veenendaal is tevens het hoofdkantoor van Autoglans. Deze vestiging bevindt zich pal tussen alle autodealers, waardoor er weinig kilometers hoeven te worden afgelegd tussen onze klanten en Autoglans.

Snelle doorloopsnelheid

Naast dat dit de grootste vestiging van Autoglans is, bevindt zich hier ook het kantoor voor het kantoorpersoneel. De meeste overleggen, zoals een MT-vergadering met de vestigingsmanagers, worden hier gehouden. Er is veel parkeermogelijkheid, waardoor er veel auto’s op het terrein geparkeerd kunnen worden. Dit leidt tot een ideale werkvoorraad wat de doorloopsnelheid van de klanten ten goede komt.

Ruime gelegenheid om te reconditioneren.

Autoglans Veenendaal heeft 2 plekken om te polijsten / reconditioneren en 8 plekken om de auto’s van binnen te reinigen. Daarnaast fungeert het achterste gedeelte van het pand als fotostudio voor de marketingafdeling.

Bekijk de werkzaamheden

Klantverhalen

Maatwerk op grote aantallen

Autoglans heeft als groot voordeel dat ze een all-in concept leveren. We hoeven niet elders auto’s te laten restylen of elders een spot repair uit te laten voeren.

Ze ontzorgen en leveren maatwerk op grote aantallen en maken een auto showroomklaar om vervolgens na verkoop de auto bij ons op de betreffende vestiging na te lopen.

Een flexibele partij met korte lijnen die meedenken en weten op te schakelen in drukke periodes waardoor het proces altijd snel doorloopt. Autoglans poetst voor ons een paar duizend auto’s op jaarbasis. Een fijne stabiele partner om mee samen te werken.

- Daan Versteegh Vallei Auto Groep
Autoglans kan goed omgaan met piekmomenten

Autoglans is voor ons de ideale ontzorgingspartner, ook bij piekmoment kunnen wij ons blijven richten op het verkopen van auto’s. We werken nu een aantal jaren samen en dat bevalt ons zeer goed!

- Steven Heiwegen Autobedrijf de Groot
Reconditioning Schadeherstel Glascoating