Vestiging Veenendaal

Einsteinstraat 4
3902 HN Veenendaal

0318 565 406
veenendaal@autoglans.nl

Autoglans Veenendaal

De vestiging in Veenendaal is tevens het hoofdkantoor van Autoglans. Deze vestiging bevindt zich pal tussen alle autodealers, waardoor er weinig kilometers hoeven te worden afgelegd tussen onze klanten en Autoglans.

Snelle doorloopsnelheid

Naast dat dit de grootste vestiging van Autoglans is, bevindt zich hier ook het kantoor voor het kantoorpersoneel. De meeste overleggen, zoals een MT-vergadering met de vestigingsmanagers, worden hier gehouden. Er is veel parkeermogelijkheid, waardoor er veel auto’s op het terrein geparkeerd kunnen worden. Dit leidt tot een ideale werkvoorraad wat de doorloopsnelheid van de klanten ten goede komt.

Ruime gelegenheid om te reconditioneren.

Autoglans Veenendaal heeft 2 plekken om te polijsten / reconditioneren en 8 plekken om de auto’s van binnen te reinigen. Daarnaast fungeert het achterste gedeelte van het pand als fotostudio voor de marketingafdeling.

Bekijk de werkzaamheden

Klantverhalen

Autoglans kan goed omgaan met piekmomenten

Autoglans is voor ons de ideale ontzorgingspartner, ook bij piekmoment kunnen wij ons blijven richten op het verkopen van auto’s. We werken nu een aantal jaren samen en dat bevalt ons zeer goed!

- Steven Heiwegen Autobedrijf de Groot
Communicatie en korte lijnen zijn altijd duidelijk

Autoglans behandelt +/- 3 duizend auto’s per jaar voor ons. We worden ontzorgd met gebruikte auto’s, nieuwe auto’s en afleveringen. De communicatie en korte lijnen zijn altijd duidelijk vanaf Autoglans.

Autoglans bewaakt de doorloopsnelheid en probeert mee te denken om de doorloopsnelheid te versnellen.

- Raymond Koopman De Waal Autogroep
Reconditioning Schadeherstel Glascoating