Onze vestigingen

Autoglans is de afgelopen jaren uitgegroeid tot vier vestigingen. Deze vier vestigingen zijn zo geplaatst dat er niet meer dan 30 minuten tussen de vestigingen zit vanaf de hoofdlocatie. De hoofdvestiging is gevestigd in Veenendaal, waar zich ook het hoofdkantoor van Autoglans bevindt.

Autoglans Veenendaal

De vestiging in Veenendaal is de hoofdlocatie van Autoglans. Deze vestiging bevindt zich pal tussen alle autodealers. Naast dat dit grootste vestiging is van Autoglans is ook het hoofdkantoor van Autoglans hier gevestigd. Op het parkeerterrein in Veenendaal zijn er veel mogelijkheden om te parkeren.

Bekijk deze vestiging

Autoglans Barneveld

De vestiging in Barneveld bevindt zich aan de Harselaarseweg. Het pand is ideaal om hogere bedrijfswagens te reconditioneren. Hier maken dan ook meerdere klanten dankbaar gebruik van.

Bekijk deze vestiging

Autoglans Tiel

De vestiging in Tiel bevindt zich midden tussen de autodealers in de plaats Tiel. Tevens hebben wij in Tiel de detailstudio zitten waar al vele coatings zijn aangebracht op de auto’s. Ook hier is er een ruime parkeerplaats bij de vestiging.

Bekijk deze vestiging

Autoglans Veenendaal schade

Binnen Autoglans hebben we ons eigen schadevestiging. Met een eigen vestiging kunnen we sneller en efficiënter kleinere en grotere schades herstellen. In deze vestiging staan twee state of the art spuitcabines, waardoor we je snel van dienst kunnen zijn.

Bekijk deze vestiging

Reconditioning Schadeherstel Glascoating