Klantverhalen

Autoglans heeft in de laatste 15 jaar circa 60 verschillende relaties opgebouwd. Hierin neemt Autoglans het proces uit handen omtrent het verkoopklaar maken van nieuwe en gebruikte auto’s.

Waarom kiezen klanten voor Autoglans? Wij garanderen hoge doorloopsnelheid, een uitgebreid dienstenpakket en zijn al ruim 15 jaar een stabiel bedrijf. Klanten hebben geen omkijken meer naar het proces om auto’s verkoopklaar in de showroom te krijgen.

Bezoek onze locaties
Maatwerk op grote aantallen

Autoglans heeft als groot voordeel dat ze een all-in concept leveren. We hoeven niet elders auto’s te laten restylen of elders een spot repair uit te laten voeren.

Ze ontzorgen en leveren maatwerk op grote aantallen en maken een auto showroomklaar om vervolgens na verkoop de auto bij ons op de betreffende vestiging na te lopen.

Een flexibele partij met korte lijnen die meedenken en weten op te schakelen in drukke periodes waardoor het proces altijd snel doorloopt. Autoglans poetst voor ons een paar duizend auto’s op jaarbasis. Een fijne stabiele partner om mee samen te werken.

- Daan Versteegh Vallei Auto Groep
Autoglans kan goed omgaan met piekmomenten

Autoglans is voor ons de ideale ontzorgingspartner, ook bij piekmoment kunnen wij ons blijven richten op het verkopen van auto’s. We werken nu een aantal jaren samen en dat bevalt ons zeer goed!

- Steven Heiwegen Autobedrijf de Groot
Communicatie en korte lijnen zijn altijd duidelijk

Autoglans behandelt +/- 3 duizend auto’s per jaar voor ons. We worden ontzorgd met gebruikte auto’s, nieuwe auto’s en afleveringen. De communicatie en korte lijnen zijn altijd duidelijk vanaf Autoglans.

Autoglans bewaakt de doorloopsnelheid en probeert mee te denken om de doorloopsnelheid te versnellen.

- Raymond Koopman De Waal Autogroep
Reconditioning Schadeherstel Glascoating