Interieur reiniging (schimmels)

Met vochtig weer is het extra belangrijk om aandacht te besteden aan het interieur van een auto. Auto’s staan vaak buiten, waardoor schimmels de kans krijgen om binnen te dringen op het interieur. Autoglans Reconditionering helpt je graag met het reinigen van deze schimmels en het verwijderen van nare luchtjes, zodat jij snel weer rijplezier hebt!

Het ontdekken van een stukje schimmel in je auto of het ruiken van de herkenbare geur die hierbij hoort, kan op lange termijn ernstige gevolgen hebben voor de auto als dit niet wordt verwijderd. Ook kan het erg moeilijk zijn om ervan af te komen. Ook al is de schimmel niet meer te zien, kan de geur blijven hangen. Laat dus een behandeling uitvoeren door een professioneel bedrijf om te voorkomen dat de schimmel terugkomt.

Hoe reinigen wij het interieur van een auto?

Als eerste stap wordt er een analyse gemaakt om te bepalen om wat voor een soort bekleding het gaat. Elke soort bekleding vergt namelijk zijn eigen reinigingsmethode. Onze specialisten bezitten de kennis die nodig is om deze analyses te kunnen maken.

Opvragen offerte

Er wordt gestart met stofzuigen. Dit is een precieze klus, er mag namelijk geen vuil meer te vinden zijn wanneer onze specialisten verder gaan met de volgende stap: shamponeren. Dit is een reinigingsmethode waarbij de bekleding vochtig wordt gemaakt. Er wordt een vlekkenbehandeling uitgevoerd waarbij speciale reinigingsmiddelen en technieken worden toegepast. Bij een lederen bekleding wordt een duurzame lederen spray aangebracht, waardoor het interieur mooi blijft en zijn conditie behoudt.

Naast het reinigen van de bekleding van het interieur, reinigt Autoglans Reconditionering ook het hele exterieur van auto’s. Bekijk het hier.

Geïnteresseerd in een totale interieurbehandeling? Bekijk hier hoe wij dit doen of bel meteen voor een afspraak.

Bel direct

Reconditioning Schadeherstel Glascoating