Leaseauto inleveren? Bespaar op je reparatie!

Voorkom verrassingen én hoge kosten!

Jouw leasemaatschappij, importeur of dealerbedrijf kijkt scherp naar ‘inleverschades’. Deze kunnen namelijk zorgen voor een waardedaling van de auto. De kosten kunnen hoog oplopen als je deze schades laat herstellen door het leasebedrijf.

Autoglans Schadeherstel biedt voor jou de oplossing! Zo voorkom je verrassingen en onnodige hoge kosten.

Lees snel verder waar je op moet letten!

Bij het inleveren van een leaseauto kunnen er verschillende soorten schades zijn die hersteld moeten worden, afhankelijk van de voorwaarden van het leasecontract. Enkele veelvoorkomende schades die gerepareerd moeten worden zijn:

  1. Deuken en krassen: Als er deuken, krassen of andere beschadigingen aan de carrosserie zijn, dan moet dit vaak worden gerepareerd. Dit geldt zowel voor kleine als grote beschadigingen.
  2. Banden: Beschadigde of versleten banden moeten worden vervangen, omdat deze de veiligheid van de auto kunnen beïnvloeden.
  3. Interieur: Als er schade is aan het interieur van de auto, zoals beschadigde bekleding of kapotte onderdelen zoals deurhendels, dan moeten deze worden gerepareerd.
  4. Ruiten: Beschadigde ruiten moeten worden vervangen, omdat deze de veiligheid van de auto kunnen beïnvloeden.
  5. Technische schades: Als er technische problemen zijn met de auto, dan moeten deze worden opgelost voordat de auto wordt ingeleverd.

Het is belangrijk om het leasecontract goed door te lezen om te weten welke schades er precies gerepareerd moeten worden voordat de auto wordt ingeleverd. Daarnaast kunnen er eventueel kosten verbonden zijn aan het herstellen van deze schades.

Wil je je leaseauto laten inspecteren op gebruikersschade of een afspraak maken voor schadeherstel? Maak dan een afspraak met onze specialisten.

Ik wil graag advies van een specialist

Reconditioning Schadeherstel Glascoating