Vogelpoep van de auto verwijderen

Met het lente en zomer weer, is het belangrijk om uitwerpselen van vogels direct van je auto te verwijderen. Maar bij tijd en wijle, kan je te laat zijn en is de vogelpoep zo in de lak van je prachtige auto getrokken.

Vogelpoep is namelijk een mix van veel eiwitrijke vis en chemische troep. De uitwerpselen branden direct in de lak, dit zorgt voor doffe plekken. Vooral bij warm weer en een krachtige zon, is dit zo gebeurd.

Om de ingetrokken vogelpoep te verwijderen, is het belangrijk dit te doen bij een professioneel bedrijf. Ga vooral niet zelf aan de slag met een schuurspons, dan maak je dit alleen maar erger met tot lak beschadiging als gevolg.

Hoe verwijderen wij ingetrokken vogelpoep van een auto?

Als eerste stap wordt er een analyse gemaakt om te bepalen hoe diep de vogelpoep in de lak is getrokken. Onze specialisten bezitten de kennis die nodig is om deze analyse te maken.

Vogelpoep verdwijnen wij door waterproof te schuren, wij brengen hierdoor een lakcorrectie op de auto. Hierna gaan wij de plek polijsten zodat de lak de originele kleur weer terugkrijgt.

Zodra dit gedaan is de auto weer vogelpoep vrij.

Wilt u nou voorkomen dat de auto snel in de auto trekt, laat dan de auto een keer volledig polijsten en in de wax zetten. Door de wax die wij aanbrengen, vertragen wij het proces om de vogelpoep in de auto te laten trekken. Zo is de auto langer beschermd tegen uitwerpselen van de vogels.

Naast het vogelpoep verwijderen van de auto, reinigt Autoglans reconditionering ook het gehele interieur bekijk het hier.

Wil je graag de vogelpoep van de auto verwijderen? Vraag dan direct een offerte aan of bel voor een afspraak.

Offerte aanvragen

Reconditioning Schadeherstel Glascoating