Zorgmedewerkersdag

”Door out of the box te denken hebben we besloten om iets aan onze zorgmedewerkers terug te geven”

In de tijden van corona hebben ook wij een stuk minder te doen gehad. We vonden het zonde om onze mensen naar huis te sturen en thuis te laten zitten. Door out of the box te denken hebben we besloten om iets aan onze zorgmedewerkers terug te geven.

Dit door geheel gratis voor onze zorgmedewerkers de auto’s te reinigen. Het plan was om dit voor alle vestigingen te doen. We hadden een speciale inlogportal opgezet waar de zorgmedewerkers zich op konden schrijven. Daarnaast waren we druk wezen flyeren bij het ziekenhuis de Gelderse Vallei. Deze actie was zo succesvol dat het voor ons niet bol te werken was. We hadden in een avond 60 aanmeldingen vanuit de wijde omgeving. Dit heeft ertoe geleid dat we hebben besloten om dit op allemaal op één dag te plannen.

We hebben al onze zorgmedewerkers benaderd die zich hadden ingeschreven op de website dat ze op een zaterdag langs konden komen op een vastgesteld tijdstip. Zodoende werd het hier niet te druk en konden we ook van elkaar allemaal anderhalve meter afstand houden.

De koffie en koeken waren ook geregeld en de zorgmedewerkers waren tevreden met een schone auto, van binnen en van buiten.

Auto reinigen

Reconditioning Schadeherstel Glascoating